Hjemmesider

Professionel Hjemmeside


Vælger du Hjemmeside Pro eller Pro+ fra Network Media, så er du sikret en personlig og hånddesignet side lavet fra bunden kun til dig. Vi giver fuld tilfredshedsgaranti på vores design, som betyder at såfremt du ikke er enig med vores designer i hans oplæg, så laver vi designet om indtil du er helt tilfreds.

Vores hjemmesider er bygget i et af verdens største CMS systemer, Joomla, som giver dig en masse fordele ifht. support, udvidelsesmuligheder, sikkerhed og ejerskab.

Webhotel

fra kun 150 kr/md

Ingen bindinger


Du ejer selv den løsning du køber hos os, og du kan selv vælge om siden skal hostes hos os, eller om du har din egen webserver hvor du vil have siden hosted. Ud over et webhotel, vil der ikke være nogen løbende udgifter til os.

Udvikling af ekstra funktioner


Har du brug for funktioner i din løsning som ikke følger med i vores Pro løsning, kan vi til en fornuftig pris, udvikle din løsning. Det kan være alle typer af funktioner eller fulde løsninger til eks. dating, boligsalg eller medlemsløsninger, og da vi arbejder på et af de mest benyttede CMS systemer i verden, så findes der allerede tusindevis af færdige løsninger som vi enten kan bruge direkte eller udvikle videre på...så lad os høre om dine ideer og tage et møde, så kan vi helt sikkert finde en god løsning til dig.

UDVIDELSER

koster fra kr. 4.000,-

Website Seo

Søgemaskine-optimering


Hvis du vil sikre dig en god position i googles søgeresultater, så kommer du langt med vores standard setup, da der er indbygget en masse muligheder for nemt at optimere din hjemmeside. Hvis du ønsker det, kan vi også tilbyde hjælp fra vores søgemaskinespecialister, som mod betaling kan gå din hjemmeside igennem. Pris afhænger af opgavens størrelse

Brugervenligt Joomla CMS


Alle vores hjemmesider er bygget i CMS systemet JOOMLA, som har vundet flere priser for bla. bedste brugervenlighed. JOOMLA giver sikkerhed for en stabil og fremtidssikret platform.

Joomla CMS

Kontakt os

contact-iphone 

Adresse

Københavnsvej 26F
4000 Roskilde

CVR: DK33034709
Bank-konto: 9309-4575247100

Åbningstider

Mandag - Fredag: 9 - 16
Weekend & helligdage: Lukket

46 35 09 09
salg@networkmedia.dk
support@networkmedia.dk
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.