Cases
Audiovector er en af danmarks største fabrikanter inden for højtalere i absolut topklasse. Network Media's opgave har været at bygge en side som designmæssigt kan leve op til Audiovectors høje klasse, samt at kunne give en exklusivt overblik over alle producentens produkter. Vi har lavet en hjemmeside til både deres internationale og deres danske side.
Danmarks Jernbanemuseum som er en underafdeling af DSB, har ligget i Odense siden 1975 og har en samling objekter fra jernbanens spæde start. Network Media's opgave har været at bygge en hjemmeside som kunne bringe museet ind i det 20. århundrede, med flot design, webshop og indhold med overblik til museets gæster.
KlubScottie er supermarkedkæden Netto's personaleforening. Network Media's opgave har været at bygge en platform til de mange medarbejdere som arbejder i Netto. Platformen benyttes til at dele nyheder/informationer samt at præsentere forskellige medarbejdertilbud i de enkelte regioner.
Peugeot Danmark har brugt Network Media til at bygge flere løsninger for dem. Bla. har vi lavet løsning til tilmelding af prøveture hos diverse forhandlere, og vi har bygget løsninger for Peugeot's 208 Klub med tilmelding af medlemskonkurrencer, samt stilfuld fremvisning af deres peugeotlounge.dk.
2tal i Roskilde havde brug for en hjemmeside til præsentation af deres B&O og Loewe produkter. Network Media har bygget en komplet shop til dem, men indkøbsfunktionen er slået fra, således at siden kun benyttes som katalog.

Referencer

audiovector.com

Audiovector

Audiovector er en af danmarks største fabrikanter inden for højtalere i absolut topklasse. Vores opgave var at bygge en side som designmæssigt kan leve op til Audiovectors høje klasse, samt at kunne give en exklusivt overblik over alle producentens produkter.

gormscatering.dk

Gorms Catering

Gorms catering er en side hvor du kan bestille menuer til diverse events. Gorms catering har fået et unikt design hvilket afspejler de samme unikke oplevelser som Gorms giver deres kunder.
Siden er bygget i magento med synkronisering af Gorms betalings system.

gormspizza.dk

Gorms Pizza

Gorms Pizza laver københavns måske bedste pizza. Vi har designet deres hjemmeside sådan at Gorms produkter er i fokus, og præsenteres på en flot og brugervenlig maner.

beautypilot.dk

Beautypilot

Portal for skønhed og wellness. Annoncører kan betale sig for at få ekstra fremhævning af sin annonce. Annoncer kan importeres direkte fra udtræk fra cvr-registret. Anoncer er bygget med geolocation, så det er muligt for kunder at finde den leverandør som er nærmest deres nuværende lokation.

pure-pet.dk

Pure pet

Webshop

pitstoppets.dk

Pitstop for Pets

Webshop

lohke.dk

LOHKE Materieludlejning

Hjemmeside

waterwolfhd.com

WaterWolf

Hjemmeside

barbaramaria.dk

Guldsmed Barbaramaria

Flot Magento webshop til guldsmed barbaramaria.dk. Produkter importeret fra gammel shop men med helt nyt design.

havarikommissionen.dk

Havarikommissionen

Havarikommissionen.dk har fået lavet en løsning med database til opslag af ulykker indenfor jernbane og luftfart. Design skullle være moderne og overskueligt

ajensenflyfishing.dk

A Jensen Flyfishing

En af europas førende producenter og distributør af fiskeriudstyr. Løsning er lavet i Magento, hvor data oprindeligt er migreret fra en webshop i VirtualMart. Løsningen er integreret med kundens økonomisystem i e-conomic.

bodyrebalance.dk

Body Rebalance

Hjemmeside

winspire.dk

Winspire

Vi har lavet hjemmeside til konsulenthuset Winspire som har nogle af danmarks absolut bedste konsulenter indenfor ledelse- og kompetenceudvikling. Der er lagt vægt på en moderne udtryk i design.

primutu.dk

Primutu - privat lån

Hjemmeside

kiirdal.dk

Kiirdal

Kiirdal lever op til deres slogan "everything a dancer needs", da de er en af Danmarks største forhandlere af stof og tilbehør til syning af dansetøj. Løsningen er lavet i Magento med integration af butikkens kasseløsning, således at direkte salg fra butik, synkroniserer med webshop.

blaagaardradio.dk

Blaagaard Radio

Vi har lavet produktvisnning til 2Tal i Roskilde (nu hedder de Blaagaard Radio), hvor vi har brugt vores basis shopsystem til at vise butikkens produkter. Købefunktion til shoppen er slået fra.

dwis.dk

Dansk Vestindisk Selskab

Hjemmeside

kattensno1.dk

Kattens no 1

Kattens no 1, er et brand af udstyr til katte. Vi har lavet en flot Magento webshop til dem, som kun kan benyttes af B2B kunder med eget login.

kurtnielsen.com

KNDK

Sølvdesigner Kurt Nielsen, har fået lavet en hjemmeside med fokus på moderne, kunstnerisk visning af deres produkter. Løsningen er lavet med fullpage baggrunde samt video-baggrund.

pscsearch.dk

PSC Search

PSC Search & Consulting er et mindre konsulent og rekruteringsfirma, som vi har hjulpet med at bygge en simpel og overskuelig hjemmeside

zonofy.com

Zonofy

Zonofy.com er en side hvor musikere i hele verden kan promovere sig selv og loade deres musikvideoer op. Videoerne bliver rated af de andre brugere af siden, og månedens top10 bliver vist indenfor hver musikgenre.

store-bors.dk

Store Børs

Store Børs er en rigtigt hyggelig restaurant som er placeret få meter fra havnen i Roskilde. Deres hjemmeside skulle vise restaurantens mange egenproducerede produkter, samt give en flot præsentation af kroen.

purplenetshop.com

Purple Netshop

Webshop

frugtlevering.dk

Frugtlevering

Hos frugtlevering.dk kan erhvervskunder logge sig ind og bestille færdige frugtpakker til deres virksomhed. Der er indbygget bestillingsformular i systemet hvor kunderne ligger deres bestillinger.

itheco.dk

Itheco A/S

It virksomheden Itheco i Slagelse, havde brug for en ny hjemmeside som ikke skulle skille sig for meget ud, men stadigt have et moderne udtryk med et overskueligt overblik. Vi valgte at lave forsiden med en video i baggrunden, som kører i loop, og undersiderne er af den mere traditionelle type.

smt-varmepumper.dk

SMT Varmepumper

SMT varmepumper har fået lavet en komplet webshop i vores standard shopsystem. Ved køb af produkter, kan kunderne tilvælge forskellge services som eks. montering for en merpris.

krop.dk

Krop.dk

Krop.dk er en hjemmeside for en klinik i København med speciale i Body SDS. Designet er lavet i lyse bløde farver, som skal give et udtryk af wellness. Vi har også lavet logo til siden.

rivage-skincare.com

Rivage Skincare

Rivage-skincare.com er bygget på vores standard webshop, og vi har haft fokus på produkter samt infosider omkring forskellige hudtyper. Siden er lavet i 2 sprog, og vi har også hjulpet med opsætning af alt indhold.

nsccm.dk

NSCCM

Nordic School of Contract & Commercial Management, tilbyder undervisning indenfor kontraktstyring og har som de første i verden, fået lov til at udbyde denne form for uddannelse som klasseundervisning. Siden indeholder tilmeldingsformular til undervisning.

phonepart.dk

Phonepart

Phonepart har fået lavet en komplet webshop bygget på vores standard shopsystem. Phonepart sælger reservedele til alle typer af mobiltelefoner, samt reparation af disse.

trendydogsale.dk

Trendy Dog Sale

Trendydogsale.dk er en hjemmeside hvor private kan oprette en profil og sætte forskellige artikler til salg eller søge bla. de mange kategorier af hundetilbehør for at købe. Siden er af typen som dba.dk og trendsale.dk.

likeaboss.dk

Like a Boss

Denne side er primært rettet mod de unge mennesker som går i byen i København. Siden tilbyder specielle tilbud og mulighed for at booke et bord på et af byens natklubber. Løsningen har betalingsfunktion, samt kontrolpanel for hver enkelt natklub hvor de kan se deres bookninger.

psykolog-liseandersen.dk

Psykolog Lise Andersen

Tekst er på vej...

europroperty.dk

Europroperty

Tekst er på vej...

kiselgaarden.dk

Kiselgården

Tekst er på vej...

witzelvikar.dk

Witzel Vikar

Tekst er på vej...

pukshj.dk

Puks Hjemmehjælp

Tekst er på vej...

sylvanianfamiliesshop.dk

Sylvanian Families shop

Tekst er på vej...

Kontakt os

contact-iphone 

Adresse

Københavnsvej 26F
4000 Roskilde

CVR: DK33034709
Bank-konto: 9309-4575247100

Åbningstider

Mandag - Fredag: 9 - 16
Weekend & helligdage: Lukket

46 35 09 09
salg@networkmedia.dk
support@networkmedia.dk
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.